werken bij banner(4)

Werken bij REBO
Over REBO

Kom bij het REBO team!

REBO Groep, een bedrijf dat het altijd nét even anders doet! We hebben ruim 140 medewerkers verdeeld over 11 vestigingen. Wij zijn te vinden in: Laag-Soeren (Hoofdkantoor), Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem de Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

REBO Groep is een familiebedrijf met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. We hebben met onze vestigingen een landelijk dekking en we zijn van alle vastgoedmarkten thuis. REBO kent de volgende bv’s:

  • Vastgoed Management
  • Woningmakelaardij
  • Bedrijfsmakelaardij
  • VvE Management
  • Beleggingsmakelaardij
  • Valuation & Research

In al deze verschillende bv’s werken mensen met een passie voor vastgoed en daar zijn wij heel blij mee! Heb jij ook een passie voor vastgoed? Bekijk dan de vacature pagina en wie weet kunnen we je binnenkort toevoegen aan het REBO Team!

Vacatures bekijken

 

Maak kennis met ons HR team!

Ik ben Lisanne Willems, 26 jaar en ik ben Human Resource Manager binnen REBO Groep. Ik ben in 2018 afgestudeerd van de opleiding Human Resource Management aan het Saxion. Voordat ik bij REBO Groep B.V. kwam heb ik gewerkt in de uitzendbranche als zowel recruiter, sales consultant en manager.

Waarom ik heb gekozen voor REBO Groep? Omdat REBO het leukste bedrijf is om voor te werken! Doordat we alle facetten onder één paraplu hebben, hebben we veel verschillende mensen in dienst. Mijn passie is het creëren van werkgeluk voor onze medewerkers en hier ben ik dan ook graag mee bezig samen met mijn collega’s op de HR-afdeling. Ik vind het leuk om stagiaires te begeleiden, zo heb ik binnen REBO al verschillende HR en FM studenten mogen begeleiden. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de volleybalvelden en zit ik in de sponsorcommissie van de lokale volleybalvereniging in Dieren. Ik kom graag in contact met talenten in de vastgoedbranche. Een open sollicitatie kan via de site maar je mag mij ook altijd even bellen via 06-82530024.

Ik spreek je graag snel!

Neem contact op met Lisanne

 

Hi!
Wat leuk dat je terecht bent gekomen op de werken bij REBO site. Ik zal mijzelf even voorstellen; mijn naam is Femke Koldenhof, 24 jaar oud en mijn functie is HR-specialist binnen REBO Groep B.V. In 2020 ben ik bij REBO terechtgekomen als afstudeerder, ik volgde destijds de opleiding Human Resource Management op het Saxion te Deventer. Na mijn afstuderen ben ik gestart als HR medewerker bij REBO. Dit typeert REBO ook zo erg: ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers staan hoog in het vaandel. Samen met mijn collega’s Joris en Lisanne pakken wij allerlei werkzaamheden op omtrent HR voor onze collega’s. Hierbij staan werkplezier en ontwikkeling van medewerkers én REBO centraal. 

Heb je vragen over REBO of over een vacature? Mail gerust en voor vragen over een (open) sollicitatie ben ik ook bereikbaar via 06-82127567.

Wie weet zie ik je snel voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie of thee!

Neem contact op met Femke

 

Hoi!

Mijn naam is Joris Klomps, ik ben 22 jaar en ik ben HR-specialist bij REBO Groep. Als HR-medewerker bij REBO Groep bv. ben ik met mijn team verantwoordelijk voor alles omtrent HR. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld; werving van personeel, opleiden en trainen, duurzame inzetbaarheid etc.. Als HR-medewerker is het erg leerzaam om alle facetten van HR mee te krijgen in de dagelijkse werkzaamheden.

Wat ik leuk vind aan het werk bij REBO is de vrijheid om zelf met ideeën te komen. Het bedrijf staat open voor verbeteringen en innovatie, dit zorgt voor een dynamische en fijne werksfeer. REBO heeft een prettige bedrijfscultuur waarbij duidelijkheid en kwaliteit voorop staat. Door de korte lijnen en informele werksfeer is het een fijne werkgever om voor te werken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden REBO, heb je vragen over een vacature of wil je gewoon een keertje kennis maken? Ik kom graag met je in contact!

Neem contact op met Joris

 

 

REBO Groep is aangesloten bij: