werken bij banner(4)

Stage bij REBO
Stage lopen

Ben je op dit moment nog bezig met jouw opleiding en ben je op zoek naar een stage in de vastgoed branche? Wij bieden jou graag een leerzame stage plek. Onze kantoren liggen verspreid door midden Nederland en op elk kantoor zijn medewerkers met verschillende expertises te vinden. Dit varieert van Technisch Managers, tot Account Managers, tot Verhuurmedewerkers, tot Makelaars. Maar vergeet ook onze medewerkers met ondersteunende functies niet zoals de Commerciële binnendienst, Administratie, Facility Management, Marketing en HR afdelingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor stage lopen bij REBO?

Neem contact met ons op!

Lees meer over de ervaringen van onze stagiaires!

"Ik ben Joris Klomps en ik volg op dit moment de studie Human Resource Management aan het Saxion in Deventer. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeerstage binnen REBO op de HR afdeling op het hoofdkantoor in Laag-Soeren. Mijn meeloopstage heb ik ook mogen meedraaien op de HR-afdeling van REBO Groep. In die tijd heb ik zo’n beetje alle facetten van het vak mogen meemaken. Van het verzorgen van trainingen tot het opstellen van beleidsstukken over verschillende zaken. Nu als afstudeerder krijg ik veel vrijheid om te werken aan mijn scriptie, maar krijg je genoeg begeleiding om een mooi afstudeerproduct aan te leveren.

Via mijn stagecoördinator van school ben ik terecht gekomen bij REBO Groep. Ik had te horen gekregen dat er meerdere studenten vanuit Saxion stages hebben gelopen bij dit bedrijf en dat er destijds een stageplek was voor een HR stagiair. Zodoende gereageerd middels mijn cv en motivatiebrief, en dezelfde dag nog had ik een reactie om te vragen of ik op gesprek wilde komen. Natuurlijk was ik erg zenuwachtig voor het gesprek, maar die zenuwen waren zo verdwenen door het informele gesprek met Lisanne Willems en Bregje Sloot.

Ik ben heel erg blij met mijn plek bij REBO. Ik krijg veel vrijheden om zelfstandig werkzaamheden op te pakken en nieuwe ideeën in te brengen." (2021)

 


"Vanuit de opleiding vastgoed en makelaardij kwam ik terecht bij REBO, waar ik vanaf februari stage heb gelopen bij de woningmakelaardij. Nu aan het einde van de stageperiode gekomen, kan ik zeggen dat ik het heel erg naar mijn zin heb gehad. Naast het schrijven van mijn scriptie heb ik uitgebreid de mogelijkheid gekregen om mee te lopen en zo te ervaren hoe het in de praktijk in zijn werk gaat. En dat in een fijn en gezellig team!" (2021)

 


"Op dit moment studeer ik aan de opleiding Facilitair Leidinggevende en loop ik mijn eindstage bij Rebo VvE Management. Door een samenwerking vanuit school kregen wij een project van REBO aangeboden met een vraagstuk om een binnentuin te renoveren voor een complex in Utrecht. Hierdoor ben ik in contact gekomen met REBO en dit heeft de interesse in vastgoed bij mij opgewekt. Later in het jaar mochten we op zoek naar een stageplek en toen bedacht ik mij meteen dat het mij een leuke uitdaging leek om bij REBO stage te lopen.

Zo gezegd, zo gedaan en zo ben ik uiteindelijk bij het VvE Management terecht gekomen. Hierbij ondersteun ik de Technisch Managers, Accountmanagers maar ook het KCC, lekker divers aangezien er iedere dag weer iets anders op je pad terecht komt. Vanuit school moet ik ook een aantal examenopdrachten afronden binnen de periode maar dat overlapt ook met de werkzaamheden die dagelijks aanbod komen. Verder is de sfeer op kantoor en onder de collega’s is erg goed en gezellig! Gelukkig komt daar ook nog geen eind aan, aangezien ik nog een tijdje bij REBO mag blijven." (2021)

 

"Het afgelopen halfjaar heb ik mijn afstudeeronderzoek mogen uitvoeren binnen REBO Groep. Dit heb ik gedaan voor mijn opleiding Facility Management die ik volg aan de HAN in Nijmegen. Binnen REBO Groep heb ik de mogelijkheid gekregen om een onderzoek uit te voeren naar de inrichting voor hun toekomstige facilitaire afdeling. Ik liep vijf dagen per week stage, waarvan twee op kantoor en drie thuis, dit heeft te maken gehad met het Coronavirus.  Ik vond het erg fijn dat er vanuit REBO Groep de mogelijkheid is gegeven om ook twee dagen op kantoor te kunnen werken, omdat ik hierdoor als afstudeerstagiair extra binding kreeg met de organisatie.

Mijn afstudeerperiode bestond voornamelijk uit het (zelfstandig) uitvoeren van mijn onderzoek, ik was als afstudeerder onderdeel van de HR-afdeling. Mijn afstudeeropdrachten bestonden uit drie onderdelen, namelijk het schrijven van een plan van aanpak, het schrijven van een onderzoeksrapport en tot slot het schrijven van een procesverslag. Daarnaast ondersteunde ik de HR-afdeling waar dat mogelijk was op momenten dat zij het erg druk hadden, zo was ik bijvoorbeeld medeverantwoordelijk voor het doen van de inkopen voor de organisatie.

Ik heb het afgelopen jaar als leerzaam en prettig ervaren. Vanaf het eerste moment werd ik met open armen ontvangen door mijn collega's, dit zorgde ervoor dat ik mij snel op mijn gemak heb gevoeld. De begeleiding vanuit REBO Groep was top, voor vragen omtrent mijn onderzoek kon ik altijd terecht bij mijn stagebegeleider Lisanne Willems. Zij gaf mij advies en feedback over mijn onderzoek, dit zorgde ervoor dat ik mijn onderzoek zo goed mogelijk kon uitvoeren, omdat ik wist wat er van mij verwacht werd.

Ik raad REBO Groep zeker aan bij medestudenten om hier hun meeloopstage of afstudeerstage te lopen. Het is een organisatie met korte lijnen en een informele sfeer waar eigen inbreng en initiatief erg wordt gewaardeerd, dit heeft er sterk voor gezorgd dat ik er een erg fijne tijd heb gehad." (2021)

 

REBO Groep is aangesloten bij: